• (05) 640 3000

Košarica
Izdelki v košarici: 0
Kategorije

Ugodnosti
Hlačne nosečniške nogavice Maman 70 DEN playa (svetle kožne)
Hlačne nosečniš
3.00€

18.96€
Izjava o zasebnosti
Varovanje podatkov

Osebni podatki nasih uporabnikov so eno izmed podrocij, kateremu posvecamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosezene, ampak jih, ce se le da, presezemo, saj se zavedamo obcutljive narave tega podrocja.

Upravitelj Spletnega centra sodobnih nakupov Zdravje 1a, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Zdravje 1a (www.zdravje1a.si) zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske poste (tvoje uporabnisko ime),
  • geslo v sifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Zdravje 1a.

Za tocnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob zacetku obiska dodeljen sejni piskotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne kosarice. Na vas racunalnik lahko Zdravje 1a shrani tudi nekatere trajne piskotke, to so: identifikacijska stevilka uporabnika v sifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste ze ocenili) ter stirje piskotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piskotkov, se na strezniku Zdravje 1a (www.zdravje1a.si) shranjujejo trajno. Sejni piskotki se v pomnilnik streznika shranjujejo le za cas trajanja obiska in se izbrisejo po eni uri neaktivnosti, trajni piskotki pa so shranjeni na racunalniku obiskovalca.

Upravitelj Zdravje 1a lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statisticnih analiz.

Upravitelj Spletnega centra sodobnih nakupov Zdravje 1a podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblascenim osebam. Dostavni sluzbi (npr. Posta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, ce uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih Zdravje 1a (www.zdravje1a.si) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, ce je taka obveznost dolocena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodisci ali drugimi drzavnimi organi ter za zascito in uresnicevanje zakonitih interesov Zdravje 1a.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnoloska in organizacijska sredstva za zascito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter placil.

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita podjetji Banka Koper - Intesa San Paolo in PayPal. Avtorizacije kreditnih kartic se vrsijo v realnem casu s takojsnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne belezijo na strezniku ponudnika ker se v primeru placila s karticami direktno povezete na bancni spletni portal Banke Koper in na portal PayPal.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izkljucno za potrebe izpolnitve narocila (posiljanje informativnega gradiva, ponudb, racunov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblascenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniskega imena in gesla.

Varstvo otrok

Zdravje 1a programska aplikacija ni namenjena uporabi otrok.

Ponudnik ne sme sprejemati narocila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih starsev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih starsev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakrsnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starsi oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do storitev, ki so skodljive za otroke.

Nadaljuj