• (05) 640 3000

Košarica
Izdelki v košarici: 0
Kategorije

Povej prijatelju
Obvesti znanca o tem izdelku.
Vrh » Katalog » Termometri » 01500N1
THERMOFOCUS brezkontaktni termometer
[01500N1]
Izmerite telesno temperaturo brez dotikanja - v trenutku in nemoteče.

Z njim se ni potrebno dotikati oseb ali predmetov, ki jim merite temperaturo, ampak ga samo približate na razdaljo, ki vam jo pokažeta 2 svetlobna indikatorja. Pritisnete na ustrezen gumb in že odčitate temperaturo.

Thermofocus je edini brezkontaktni termometer na svetu, pri katerem razdalja meritve ni prepuščena občutku uporabnika:
Dva snopa obarvane svetlobe se pojavita v trenutku, ko pritisnemo na gumb. Ko se združita v eni točki, vemo, da je razdalja pravilna. (patent na globalnem nivoju).

KAJ TO POMENI?
- Rezultati so natančni, saj nepravilna razdalja vpliva na rezultate.
- Zaradi natančnosti rezultatov je možna takojšnja ponovitev meritve. Tako lahko izvedemo kontrolo dobljenega rezultata.

3 termometri v 1:
1. Brezkontaktni telesni termometer ( Merimo pred čelom, pri dojenčkih lahko tudi nad trebuščkom. )
2. Brezkontaktni termometer za temperaturo predmetov (npr.temperaturo mleka v steklenički za dojenčke, temperatura vode v kopani kadi, hrane na krožniku...)
3. Sobni termometer: Prikaže sobno temperaturo.

Pri merjenju pred čelom se telesu samo približamo, zato je meritev za bolno osebo popolnoma nemoteča, otroku pa lahko izmerite temperaturo kar med spanjem, ne da bi ga zbujali.

Popolnoma higienski - nobenega dotikanja, nobenega vtikanja v telesne odprtine. Tudi ne potrebujete nobenih nastavkov ali pokrovčkov, kar pomeni prihranek.

Ker je meritev opravljena v sekundi, lahko s Thermofocusom meritev pogosto ponovite. Na tak način lahko preverjate, ali morda zdravilo za zniževanje telesne temperature že deluje.

Izdelek je prejel vrsto mednarodnih priznanj.
Uspešno testiran v primerjalni študiji na Pediatrični kliniki UKC Ljubljana. V uporabi v mnogih slovenskih zdravstvenih ustanovah.

84.42€
Za več informacij obiščite proizvajalčevo spletno stran.
Ta produkt je bil dodan v katalog: torek , 15. junij 2010.
Mnenja