• (05) 640 3000

Košarica
Izdelki v košarici: 0
Kategorije

Povej prijatelju
Obvesti znanca o tem izdelku.
Vrh » Katalog » KINESIO® trakovi-avtentični » KINESIO® trakovi » GKT 25024 (BLUE)
Kinesio® Tex FP™ terapevtski trak, MODER
[GKT 25024 (BLUE)]
Elastični terapevtski trak 5cmx5m, 1 kolut v modri barvi, FP (Finger Print). Tkanje v obliki valov, lepilo je nanešeno globinsko v obliki prstnega odtisa ("Finger Print"). Oprijem je zanesljivejši, delovanje globlje, obstojnost na koži daljša. Inovacija izumitelja trakov dr. Kenza Kaseja. Patentirano na globalni ravni.

Z več kot 35 let raziskav, razvoja in klinične uporabe so Kinesio ® trakovi postali standard na področju terapevtske elastične obravnave. Kinesio ® tak ponuja nežen in učinkovit pristop k ponovni vzpostavitvi neuro muskularnega sistema. Pravilno nameščen trak nekoliko privzdigne kožo in podkožno tkivo, s tem izboljša pretok krvi in limfe, dotok hranljivih snovi in kisika ter drenažo odpadnih snovi. Zmanjša pritiske na živce in tako prispeva k lajšanju bolečine. Istočasno zagotavlja udobje in stabilnost mišičnih vlaken in sklepov.

Kinesio Taping Association priporoča, da se pred uporabo Kinesio Tex trakov posvetujete s preverjenim - certificiranim, ustrezno usposobljenim fizioterapevtom s strani Kinesio Taping Association. Obrnite se na uradnega zastopnika in organizatorja Kinesio Taping Association-izobraževanja, da vam posreduje informacijo o vam najbližje ustrezno usposobljenem terapevtu. Predavatelji opozarjajo, da v primeru napačne aplikacije traku ne dosežete željenega učinka.

15.66€
Za več informacij obiščite proizvajalčevo spletno stran.
Ta produkt je bil dodan v katalog: petek , 07. maj 2010.
Mnenja


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupovali tudi


KINESIO® Pre Cut HRBET

KINESIO® Pre Cut HRBETBandaža za gleženj, SanaDol

Bandaža za gleženj, SanaDolKinesio® Tex Classic™ terapevtski trak, ČRN

Kinesio® Tex Classic™ terapevtski tKINESIO FAN Cut BLACK, 5x30 cm, pak a 50 kos

KINESIO FAN Cut BLACK, 5x30 cm, pakKINESIO FAN Cut BLUE, 5x30 cm, pak a 50 kos

KINESIO FAN Cut BLUE, 5x30 cm, pakKINESIO FAN Cut RED, 5cm x 30cm, pak a 50 kos

KINESIO FAN Cut RED, 5cm x 30cm, pa