• (05) 640 3000

Košarica
Izdelki v košarici: 0
Kategorije

Povej prijatelju
Obvesti znanca o tem izdelku.
Vrh » Katalog » KINESIO® trakovi-avtentični » KINESIO® trakovi » CKT 65024 (BEGE)
Kinesio® Tex Classic™ terapevtski trak, BEŽ
[CKT 65024 (BEGE)]
Elastični terapevtski trak 5cmx4m, 1 kolut v kožni barvi, vodoodporen. S termoaktivnim lepilom, pakiran v lični in priročni škatlici.

Z več kot 35 let raziskav, razvoja in klinične uporabe je Kinesio ® Tex Classic ™ postal standard na področju terapevtske elastične obravnave. Kinesio ® Tex Classic ™ ponuja nežen in učinkovit pristop k ponovni vzpostavitvi neuro muskularnega sistema. Pravilno nameščen trak nekoliko privzdigne kožo in podkožno tkivo, s tem izboljša pretok krvi in limfe, dotok hranljivih snovi in kisika ter drenažo odpadnih snovi. Zmanjša pritiske na živce in tako prispeva k lajšanju bolečine. Istočasno zagotavlja udobje in stabilnost mišičnih vlaken in sklepov.

Kinesio Taping Association priporoča, da se pred uporabo Kinesio Tex trakov posvetujete s preverjenim - certificiranim, ustrezno usposobljenim fizioterapevtom s strani Kinesio Taping Association. Obrnite se na uradnega zastopnika in organizatorja Kinesio Taping Association-izobraževanja, da vam posreduje informacijo o vam najbližje ustrezno usposobljenem terapevtu. Predavatelji opozarjajo, da v primeru napačne aplikacije traku ne dosežete željenega učinka.

9.96€
Ta produkt je bil dodan v katalog: nedelja , 30. marec 2014.
Mnenja


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupovali tudi


KINESIO® Pre Cut VRAT

KINESIO® Pre Cut VRATKINESIO® Pre Cut ZAPESTJE

KINESIO® Pre Cut ZAPESTJEKINESIO® Pre Cut HRBET

KINESIO® Pre Cut HRBETKINESIO® Pre Cut KOLENO

KINESIO® Pre Cut KOLENOKinesio® Tex Classic™ terapevtski trak, ČRN

Kinesio® Tex Classic™ terapevtski tKINESIO FAN Cut BLACK, 5x30 cm, pak a 50 kos

KINESIO FAN Cut BLACK, 5x30 cm, pak