• (05) 640 3000

Košarica
Izdelki v košarici: 0
Kategorije

Povej prijatelju
Obvesti znanca o tem izdelku.
Vrh » Katalog » KINESIO® trakovi-avtentični » KINESIO® trakovi BULK » GKT 35125 022
Kinesio® Tex FP™ terapevtski trak, RDEČ
[GKT 35125 022]
Elastični terapevtski trak 5cmx31,5m, 1 kolut v rdeči barvi, FP (Finger Print). Tkanje v obliki valov, lepilo je nanešeno globinsko v obliki prstnega odtisa ("Finger Print"). Oprijem je zanesljivejši, delovanje globlje, obstojnost na koži daljša. Inovacija izumitelja trakov dr. Kenza Kaseja. Patentirano na globalni ravni.

Z več kot 35 let raziskav, razvoja in klinične uporabe so Kinesio ® trakovi postali standard na področju terapevtske elastične obravnave. Kinesio ® tak ponuja nežen in učinkovit pristop k ponovni vzpostavitvi neuro muskularnega sistema. Pravilno nameščen trak nekoliko privzdigne kožo in podkožno tkivo, s tem izboljša pretok krvi in limfe, dotok hranljivih snovi in kisika ter drenažo odpadnih snovi. Zmanjša pritiske na živce in tako prispeva k lajšanju bolečine. Istočasno zagotavlja udobje in stabilnost mišičnih vlaken in sklepov.

Kinesio Taping Association priporoča, da se pred uporabo Kinesio Tex trakov posvetujete s preverjenim - certificiranim, ustrezno usposobljenim fizioterapevtom s strani Kinesio Taping Association. Obrnite se na uradnega zastopnika in organizatorja Kinesio Taping Association-izobraževanja, da vam posreduje informacijo o vam najbližje ustrezno usposobljenem terapevtu. Predavatelji opozarjajo, da v primeru napačne aplikacije traku ne dosežete željenega učinka.

83.81€ 67.05€
Za več informacij obiščite proizvajalčevo spletno stran.
Ta produkt je bil dodan v katalog: nedelja , 20. september 2009.
Mnenja


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupovali tudi


KINESIO FAN Cut BEGE, 5x30 cm, pak a 50 kos

KINESIO FAN Cut BEGE, 5x30 cm, pakKINESIO FAN Cut BLUE, 5x30 cm, pak a 50 kos

KINESIO FAN Cut BLUE, 5x30 cm, pakKINESIO® Pre Cut KOLENO

KINESIO® Pre Cut KOLENOKinesio® Tex FP™ terapevtski trak, BEŽ

Kinesio® Tex FP™ terapevtski trak,Kinesio® Tex FP™ terapevtski trak, MODER

Kinesio® Tex FP™ terapevtski trak,